Om Holistic Boo

Det började med yoga

Det var sökandet efter en ny yogastudio som ledde till upptäckten av det virtuella tomrum som vi på Holistic Boo vill fylla. Så mycket information att hämta men ändå så svårt att få översikt när varje sökresultat fylls på i ännu en separat flik i webbläsaren. För att inte tala om när man söker efter något, men ens innersta inte låter en veta vad det är förrän det finns precis framför näsan. Vi insåg att det saknades en samlingsplats, inte bara för yoga utan för tjänster inom det breda spektrat av holistisk hälsa och spiritualitet i stort. En plats att vända sig till för att hitta det man verkligen längtar efter och behöver.

Holistic Boo Crew

Fanny

Fanny är en levnadsglad, fri själ som sedan unga år haft ett stort intresse kring allt som finns att lära sig bortom detta jordliga liv. Alternativa metoder för att behandla fysisk ohälsa blev en game changer då hon efter långvariga hälsoproblem träffade en naprapat som med holistiska metoder kunde hjälpa henne där andra misslyckats. Sedan dess är hennes tro på hälsa ur ett holistiskt perspektiv grundmurad.

Fanny är utbildad yin yogalärare, magisökare och founder av Holistic Boo. Det är Fanny som står för det största kunnandet inom det holistiska innehållet på plattformen och det sociala nätverket med våra partners för att fylla Holistic Boo med skatter till dig.

Cesar

Cesar är en otroligt positiv och entusiastisk människa som levt mer än halva sitt liv som entreprenör. Han skapade tidigt en egen, lite okonventionell, väg som ung företagare och har skaffat sig stor erfarenhet inom framförallt webbutveckling och online-baserad business. Han är en av Holistic Boo’s founders men också vår strategiska och tekniska klippa.

Cesar, som dessutom är filosofiskt lagd, har ställt sig de stora frågorna sedan han var liten. Hans existentiella sökande har lett honom genom heliga skrifter och praktiker, och vidare ut i universum. Han är öppen för mycket men hans starkaste guidning hittar han inifrån och den är han duktig på att följa.

Varför här?

Vi har skapat en plattform som samlar en stor mängd olika aktörer för att du ska få en bättre överblick av vad som finns där ute och lättare hitta de behandlingar och tjänster som just du söker. Du kan alltid känna dig trygg när du genomför en bokning på Holistic Boo då inga extra kostnader tillkommer för dig som kund. Vi ger våra partners exponering och extra försäljningsmöjlighet för en låg avgift per bokad tjänst. Alltså, helt gratis tills de tjänat sina första kronor hos oss! Genom att göra din bokning på Holistic Boo hjälper du oss att fortsätta samla skatter till dig samtidigt som vi sammanlänkar våra partners med rätt kunder.
För att vi älskar en win win!