Hej ljusarbetare,

Välkommen hit!

Bli partner

Vad fint att du hittat hit och vill synas på Holistic Boo. Som partner drar du fördel av vår digitala marknadsföring, flexibla betallösningar, styrkan av community och mycket mer. Ta ditt första steg till att bli partner genom att göra en ansökan här.

Garanterad betalning

På Holistic Boo är du som partner alltid garanterad betalning. Även om kunden inte betalat så får du dina pengar vid utförd tjänst.

Betalningsalternativ

Att erbjuda flera betalningsalternativ är gynnsamt för försäljning. Här kan kunden välja bland flera säkra alternativ för att köpa din tjänst.

Många kanaler

Synlighet på sociala medier är viktigt för företagande idag. Vi erbjuder våra partners synlighet via flera kanaler såsom hemsida, nyhetsbrev, instagram, m.fl.

Gratis synlighet

Att bearbeta kund från första interaktion till köp kan ta tid. Här får du synlighet helt utan kostnad tills din klient väljer att göra en bokning.

Marknadsföring

Vi arbetar ständigt med marknadsföring på Holistic Boo. Genom att vi når ut till fler gör du och dina tjänster det också.

Vi hjälps åt

Utan våra partners inget Holistic Boo och utan Holistic Boo inga samlade partners. Tillsammans skapar vi dragkraft.

Bli partner

För att bli partner på Holistic Boo behöver du göra en ansökan. Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv några rader om vad du gör och vilka tjänster du vill lägga upp, så återkommer vi med mer info.

FAQ

Kostar det något om ingen köper?

Nej, vi tar inte ut någon som helst avgift från våra partners innan försäljning har ägt rum. Vid försäljning av tjänst drar vi av en låg procentsats som arvode.

Vad krävs för att bli partner?

Våra partners behöver ha organisationsnummer och vara svenskregistrerade företag(are).

Kan jag avsluta när jag vill?

Ja, du kan avsluta ditt samarbete med Holistic Boo när du vill. Vi tror inte på bindningstider utan vill att valet ska vara ditt om du vill fortsätta använda våra tjänster eller inte.

Kan jag utöka mitt samarbete med er?

Ja, vi är öppna för förslag vad det gäller ökat utbyte eller nya former av samarbeten mellan oss och våra partners. Maila oss!